Referenser

Idag kan vi leverera stora som små lekplatser, och vi utför även andra idéer till utsmyckningar, naturstigar med mera. Vi anser att det endast är fantasin som sätter gränser. Har ni ett förslag på en temaplats, så kan vi jobba med idéerna tillsammans med er.

Under årens lopp har vi levererat figurer till:

 
I den nya Skånstaparken i Åkersberga hittar du Trollskogen, en äventyrsstig för de små med troll, svampar och härliga utmaningar för motorik och balans! Mer om Österåkers lekplatser hittar du på: www.osteraker.se/lekplatser
16002873_1329844140437558_7635165474974909186_n.jpg
 

Våra samarbetspartners

Woodwork AB

Genom samarbete med Woodwork AB kan vi leverera unika lekplatsmiljöer. Naturlekplatser är både inspirerande och skapar fantasi hos barnen.

Woodworks lekredskap kommer från en ledande producent i Danmark. Deras erfarenhet av naturlekplatser garanterar högsta kvalitet. Det träslag som används är huvudsakligen robinia. Robiniaträ har överlägsen hållbarhet vid markkontakt.

Allt virke är givetvis FSC-certifierat. Allt stål är rostfritt A4.
Redskapen uppfyller kraven enligt TüV1176/77.

 

 

Edlos Rustika Möbler

Edlos arbetar idag i huvudsak med tillverkning av rustik inredning i trä som kan användas för att både inom och utomhusbruk, beroende på vad som önskas av kunden. Edlos skapar allt från bänkar, pallar & bord till skyltar och hyllor. Med erfarenhet tar de fram produkterna med kvalité genom det bästa trämaterialet. Arbetet sker främst i massivt trä som dessutom behandlas väl för ett ännu längre hållbarhet.

 

 

C-G Marinder Skogsförvaltning AB

C-G Marinder Skogsförvaltning AB är ett familjeföretag, som är beläget i Vesene, Herrljunga kommun.

Hyvleri: C-G Marinder Skogsförvaltning AB säljer eget hyvlat virke. Exempel på vad de kan hyvla är foderläkt, list, panel, råspont, ek och lärk trall, profilerade fönsterfoder, dimensionshyvlade reglar osv.  

C-G Marinder Skogsförvaltning kan också hyvla profilerade stolpar så som altanstolpar, grindstolpar osv. Hustimmer har vi också möjlighet att hyvla.

Såg: Säljer från eget sågverk alla dimensioner upp till 12.5 meters längd. Sågar stockar som är upp till 1.3 meter i diameter. Foderbrädor och vindskivor av hög kvalitet, bjälkar, stolpar, takstolsvirke med mera.

C-G Marinder Skogsförvaltning AB sågar de flesta förekommande trädslagen.

 

 

Västsvenska Trädspecialisten AB

Genom vårat samarbete med Västsvenska trädspecialisten AB kan ni få träd fällda. Västsvenska Trädspecialisten AB lämnar kvar en stubbe, och sen kommer vi ut och skapar en skulptur på “rot”.

Företaget har arbetat med trädfällning och trädvård runtom Göteborg i 13 år och  Ägaren Michael Austad är certifierad arborist.