Om Björns Motorsågskonst

Vi ser alltid till att hålla högsta kvalité – från val av produkter, tillbehör och verktyg till genomförande och kundbemötande.
— Björn

Företaget startades 2007 av Björn Edsholm, och började som en hobby efter stormen Gudrun. Tillverkningen inriktades så småningom till att skapa lekfigurer, framförallt till lekplatser. Idag har vi 5 stycken anställda, flera samarbetspartners och fokuserar främst på tillverkning av lekmiljöer, äventyrsstigar och utsmyckning.

Lekplatsutrustning från Björns Motorsågskonst följer alltid TÜV:s standard.
Alla figurer behandlas med träolja på utsidan, samt med trätjära på undersidan för att förhindra vattenintag. Vi använder oss av miljövänliga produkter.
Företaget är försäkrade hos Trygg Hansa.

Vi levererar runt i hela Sverige, Norge och Danmark.

Har ni egna önskemål om skulpturer?
Vi har gjort många olika skulpturer, och uppskattar om ni kommer med förslag. Det mesta går att skapa med hjälp av en gammal hederlig motorsåg och lite kreativitet. Kontakta oss om ni har frågor eller idéer. Lösningar kan såklart skräddarsys efter era speciella förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss

 
DSC_1021.JPG

Björn Edsholm

Björn Edsholm grundare av företaget och började att skulptera efter Gudrum stormen.

jack2.jpg

Jack Edsholm Lanehammar

Jack Edsholm jobbat med pappa sen 12 års ålder. Idag 20 år. Han gör mesta i företaget och även skulpterar med sågen.

MALIN.jpg

Malin Nilsson

Malin Nilsson jobbat i företaget ca 18 månader. Malin skulpterar enbart med sågen och hade gjort detta innan hon började hos oss.

 
DSC_0994.JPG

Lukas Forsman

Lucas Forsman började hos oss för ca: 3 år sen. Han jobbar som allt i allo. Har nyligen tagit motorsågs körkort och gör enklare sågningar.

54255700_569649696864779_392530912450969600_n.jpg

Emelie Hallberg

Emelie Hallberg började hos oss i årsskiftet. Hon är ny med skulptering och håller på att lära sig.