Om Björns Motorsågskonst

Vi ser alltid till att hålla högsta kvalité – från valet av produkter, tillbehör och verktyg till genomförande och kundbemötande.
— Björn

Företaget startades 2007 av Björn Edsholm, och började som en hobby efter stormen Gudrun. Tillverkningen inriktades så småningom till att skapa lekfigurer, framförallt till lekplatser. Idag har firman 5 stycken anställda, flera samarbetspartners och fokuserar främst på tillverkning av lekmiljöer, äventyrsstigar och utsmyckning.

Från september 2019 drivs företaget av Malin Nilsson i samarbete med Björn Edsholm. Malin började såga i för Björns Motorsågskonst 2017 och planerar att fortsätta verksamheten på samma sätt som tidigare.

Lekplatsutrustning från Björns Motorsågskonst följer alltid TÜV:s standard.
Alla figurer behandlas med träolja på utsidan, samt med trätjära på undersidan för att förhindra vattenintag. Vi använder oss av miljövänliga produkter.
Vi levererar runt i hela Sverige, Norge och Danmark.

Har ni egna önskemål om skulpturer?
Vi har gjort många olika skulpturer, och uppskattar om ni kommer med förslag. Det mesta går att skapa med hjälp av en gammal hederlig motorsåg och lite kreativitet. Kontakta oss om ni har frågor eller idéer. Lösningar kan såklart skräddarsys efter era speciella förutsättningar och önskemål.

 
 
DSC_1021.JPG

Björn Edsholm

Björn Edsholm grundare av företaget och började att skulptera efter Gudrum stormen.

MALIN.jpg

Malin Nilsson

Malin Nilsson jobbat i företaget sedan 2017. Malin skulpterar enbart med sågen och hade gjort detta innan hon började hos oss.

 
 
DSC_0994.JPG

Lukas Forsman

Lucas Forsman började hos oss 2015. Han jobbar som allt i allo. Har nyligen tagit motorsågs körkort och gör enklare sågningar.

54255700_569649696864779_392530912450969600_n.jpg

Emelie Hallberg

Emelie Hallberg började hos oss vid 2018 Hon är ny med skulptering och håller på att lära sig.