Samarbets Partners

Marinder Skogsförvaltning

 

Genom sammarbete med Woodwork AB kan vi  leverera unika lekplats miljöer.

Naturlekplatser är både inspirerande och skapar fantsi hos barnen.

Woodworks lekredskap kommer från en ledande producent i Danmark. Deras erfarenhet av naturlekplatser garanterar för högsta kvalitet. Det träslag som används är huvudsakligen robinia. Robiniaträ har överlägsen hållbarhet vid markkontakt och allt virke är givetvis FSC-certifierat. Allt stål är rostfritt A4. Redskapen uppfyller kraven enligt TüV1176/77.

Skapa en temalekplats.

 


 

 

C-G Marinder Skogsförvaltning AB är ett familjeföretag, som är beläget i Vesene, Herrljunga kommun.

Hyvleri: Vi säljer eget hyvlat virke. Exempel på vad vi kan hyvla är foderläkt, list, panel, råspont, ek och lärk trall, profilerade fönsterfoder, dimensionshyvlade reglar osv.  

Vi kan också hyvla profilerade stolpar så som altanstolpar, grindstolpar osv. Hustimmer har vi också möjlighet att hyvla.

Såg: Säljer från eget sågverk alla dimensioner upp till 12.5 meters längd. Sågar stockar som är upp till 1.3 meter i diameter. 

Foderbrädor och vindskivor av hög kvalitet, bjälkar, stolpar, takstolsvirke mm. Detta är några exempel på vad vi kan ta fram i långa längder. 

Vi sågar de flesta förekommande trädslagen.

 


 

 

Vårat samarbete med Västsvenska träspecialisten AB kan ni få träd fällda, som kan lämna en stubbe och sen kommer vi ut skapar en skulptur på ”rot”.

 Företaget har arbetat med trädfällning och trädvård runtom Göteborg i 13 år och  Ägaren Michael Austad är certifierad arborist.